g | ||
---|---|---|
Ciasto | ||
Tegral Satin Cream Cake Toffi | 1000 | |
Mimetic 32 | 450 | |
Mąka pszenna T550 | 400 | |
Jaja | 220 | |
Woda | 50 | |
Ciasto total | 2120 | |
Nadzienie | ||
wg uznania | ||
wg uznania | ||
Nadzienie total | 0 | |
Wykończenie | ||
Sunset Glaze | ||
Wykończenie total | 0 |
Ciasto: Połączyć wszystkie składniki płaskim mieszadłem na wolnych obrotach do uzyskania jednolitej konsystencji. Schłodzić ciasto, a następnie wałkować do grubości 3 mm. Wyciąć trójkąty, posmarować brzegi wodą, na środek szprycować nadzieniem, przykryć drugim trójkątem i schłodzić. Posmarować Sunset Glaze i posypać ziarnami, orzechami lub bakaliami. Piec w temperaturze 200°C około 15 minut.