Samba Ole

Składniki

Metoda

CIASTO: Połączyć wszystkie składniki w maszynie płaskim mieszadłem przez 4 minuty na średnich obrotach. Masę włożyć w 3 ranty Ø 16. Piec w temperaturze 180°C 35 minut. Wystudzić.

GANASZ BLANC SELECTION-MARACUJA: Zagotować kremówkę i połączyć z białą czekoladą Belcolade Blanc Selection. Dodać pastę Classic Maracuja. Wystudzić i szprycować na upieczony spód ciasta. Na wierzch rozsypać maliny.

MUS WANILIOWY: Połączyć Cremfil Silk z naturalną wanilią z namoczoną w wodzie i rozpuszczoną żelatyną. Dodać ubitą kremówkę i Whippak. Mus włożyć do rantu i schłodzić.

ŻEL ŻÓŁTY: Żel Mirroir Glassage Blanc połączyć z żółtym barwnikiem i podgrzać do temperatury 35°C. Oblać schłodzone torty.