Brownie dulce de leche z mascarpone

Składniki

g
Brownie
Tegral Brownie 1000
Jaja 200
Olej 180
Woda 65
Brownie total 1445
Mus Mascarpone
Ser Mascarpone 400
Deli Dulce de Leche 400
Orzechy ziemne solone 75
Żelatyna 15
Woda do żelatyny 75
Montamix 300
Kremówka 30% 300
Mus Mascarpone total 1565
Ganasz
Belcolade Lait Selection 300
Kremówka 150
Ganasz total 450

Metoda

BROWNIE: Połączyć wszystkie składniki w maszynie płaskim mieszadłem przez 2 minuty na wolnych obrotach. Masę włożyć w 4 ranty Ø 20. Piec w temperaturze 180°C 25 minut.

MUS MASCARPONE: Połączyć ser Mascarpone z nadzieniem Deli Dulce de Leche, namoczoną w wodzie i rozpuszczoną żelatyną. Na końcu połączyć z ubitą kremówką i Montamixem. Przekładać ciasto.

GANASZ: Zagotować kremówkę i połączyć z mleczną czekoladą Belcolade Lait Selection. Masę wyłożyć na spód Brownie i połowę zostawić do dekoracji na wierzch. Posypać orzechami solonymi.