4 minuty na wolnych obrotach i 5 minut na szybkich obrotach
Temperatura ciasta
26°C – 27°C
Fermentacja wstępna
około 40 minut
Naważka
0,52 kg
Obróbka ciasta
Wyciąć wstęgę o wymiarach 3 cm (wysokość) x 9 cm (szerokość) x 22 cm (długość). Następnie dekorować mąką, wstawić do chłodni o temperaturze 4°C, wilgotności 80%
Używamy plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszej witryny, rozpoznawać powtarzające się wizyty i preferencje, a także mierzyć i analizować ruch. Aby dowiedzieć się więcej o plikach cookie, również o tym, jak je wyłączyć, zapoznaj się z naszą polityką plików cookie. Klikając „Akceptuję wszystkie pliki cookie”, wyrażasz zgodę na używanie wszystkich plików cookie.
Obowiązek informacyjny w związku z Rozporządzeniem o Ochronie Danych Osobowych (RODO)