Ciasto: połączyć wszystkie składniki płaskim mieszadłem na średnich obrotach przez 4 minuty. Nakładać 350 g masy w rant o średnicy 20 cm. Piec w temperaturze 180°C przez około 30-35 minut.
Nadzienie: mleko i Deli Toffee podgrzać, połączyć ze stabilizatorem Mix Mousse Baviere Neutra, na koniec dodać ubitą śmietanę. Szprycować pomiędzy blatami i na wierzchu ciasta. Dekorować Deli Toffee i orzechami włoskimi.
Produkt Dodano do koszyka
Używamy plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszej witryny, rozpoznawać powtarzające się wizyty i preferencje, a także mierzyć i analizować ruch. Aby dowiedzieć się więcej o plikach cookie, również o tym, jak je wyłączyć, zapoznaj się z naszą polityką plików cookie. Klikając „Akceptuję wszystkie pliki cookie”, wyrażasz zgodę na używanie wszystkich plików cookie.
Obowiązek informacyjny w związku z Rozporządzeniem o Ochronie Danych Osobowych (RODO)