miesiarka spiralna: 4 minuty na wolnych obrotachi 6 minut na szybkich obrotach
Temperatura ciasta
26-28°C
Fermentacja wstępna
30 minut
Naważka
2200 g
Fermentacja pośrednia
15 minut
Obróbka ciasta
kęsy ciasta przekładamy na blachę 40 x 60 cm i rozprowadzamy na całej powierzchni. Następnie smarujemy mieszaniną wody i oliwy z oliwek (proporcja 2:1)
Przygotowanie do wypieku
dekoracja ziołami prowansalskimi i solą morską gruboziarnistą
Używamy plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszej witryny, rozpoznawać powtarzające się wizyty i preferencje, a także mierzyć i analizować ruch. Aby dowiedzieć się więcej o plikach cookie, również o tym, jak je wyłączyć, zapoznaj się z naszą polityką plików cookie. Klikając „Akceptuję wszystkie pliki cookie”, wyrażasz zgodę na używanie wszystkich plików cookie.
Obowiązek informacyjny w związku z Rozporządzeniem o Ochronie Danych Osobowych (RODO)