Miesienie (miesiarka spiralna) |
10 minut na wolnych obrotach | |
---|---|---|
Temperatura ciasta |
28-30°C | |
Fermentacja wstępna |
10-15 minut | |
Naważka i dekoracja |
460 g | |
Obróbka ciasta |
podzielić do formy | |
Fermentacja końcowa |
około 60 minut / temperatura 35°C / wilgotność 80% | |
Zaparowanie | 50% | |
Temperatura wypieku | 240 - 200°C | |
Czas wypieku | około 38 minut |
Poziom trudności:
Produkt Dodano do koszyka
Używamy plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszej witryny, rozpoznawać powtarzające się wizyty i preferencje, a także mierzyć i analizować ruch. Aby dowiedzieć się więcej o plikach cookie, również o tym, jak je wyłączyć, zapoznaj się z naszą polityką plików cookie. Klikając „Akceptuję wszystkie pliki cookie”, wyrażasz zgodę na używanie wszystkich plików cookie.
Obowiązek informacyjny w związku z Rozporządzeniem o Ochronie Danych Osobowych (RODO)