Niższe koszty, wyższe zyski

Ceny surowców rosną,

ale koszt Twoich receptur nie musi!

Skorzystaj z innowacyjnych rozwiązań Puratos z czystą etykietąobniżysz koszt receptur nawet o 12%*, zachowując przy tym doskonały smak, świeżość i wygląd swoich wyrobów.

Nasza receptuta Twojego sukcesu

Obecnie ciągły wzrost cen surowców i ich ograniczona dostępność stają się bardzo odczuwalne w branży cukierniczej i piekarniczej. Dlatego przygotowaliśmy szereg innowacyjnych rozwiązań, które pozwolą Ci zmniejszyć ilość jaj, tłuszczu i glutenu w Twoich produktach i obniżyć koszt receptur nawet o 12%*.

CO ZYSKUJESZ WYBIERAJĄC PURATOS?

Zwiększenie marży

Zwiększenie marży

poprzez obniżenie kosztu produkcji receptur zawierających jaja i tłuszcz, zachowując smak, jakość i wygląd Twoich produktów

Zmniejszenie zużycia surowców

Zmniejszenie zużycia surowców

których dostępność jest ostatnio ograniczona

Wsparcie technologów

Wsparcie technologów

którzy pomogą Ci szybko i łatwo wdrożyć nasze innowacyjne rozwiązania w proces produkcji

WIĘKSZE OSZCZĘDNOŚCI, NIEZMIENNIE WYSOKA JAKOŚĆ WYPIEKÓW

Obniż koszt receptur ciast drożdżowych nawet o 12%* oraz ciast biszkoptowo-tłuszczowych o 8%*, dzięki naszym rozwiązaniom z czystą etykietą. 

POZNAJ WSZYSTKIE KORZYŚCI DLA CIEBIE:

  • zwolnisz miejsce w chłodni - Intens i Acti są w formie proszku, zatem w odróżnieniu do jaj i tłuszczu będziesz je przechowywać w temperaturze pokojowej,
  • poprawisz wartości odżywcze Twoich wypieków i obniżysz ich kaloryczność zachowując ten sam smak i świeżość.

* Wartość ostatecznej oszczędności jest zależna od finalnie zastosowanej receptury i składników użytych przez klienta.

Chcesz zyskać więcej? Wypełnij formularz. Skontaktujemy się z Tobą i pomożemy obniżyć koszty!

INTENS i ACTI to jedyne na rynku rozwiązania, dzięki którym obniżysz koszt swoich receptur!