Miesiarka spiralna. 3 minuty na wolnych i 4 minutyna szybkich obrotach, bez tłuszczu. Dodać tłuszcz i mieszać przez kolejne 3 minuty na wolnych i 4minuty na szybkich obrotach.
Temperatura ciasta
26°C
Obróbka ciasta
wałkować na grubość 3 mm. Schłodzić przez 15minut w temperaturze -18°C
Fermentacja końcowa
75min / temperatura 28°C , wilgotność 80%
Przygotowanie do wypieku
Wycinać romby o szerokości 8 cm. Na jednej stronie wyłożyć nadzienie. Drugą stronę ponacinać i przykryć nią stronę z nadzieniem, tak aby otrzymać trójkąt. Spryskać Sunset Glaze.
Używamy plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszej witryny, rozpoznawać powtarzające się wizyty i preferencje, a także mierzyć i analizować ruch. Aby dowiedzieć się więcej o plikach cookie, również o tym, jak je wyłączyć, zapoznaj się z naszą polityką plików cookie. Klikając „Akceptuję wszystkie pliki cookie”, wyrażasz zgodę na używanie wszystkich plików cookie.
Obowiązek informacyjny w związku z Rozporządzeniem o Ochronie Danych Osobowych (RODO)