Taste Tomorrow -Trendy

Przyszłość żywności staje się rzeczywistością już dziś

(Zdrowa-)świadoma konsumpcja, produkty roślinne, rzemiosło… zachowania konsumentów stale się zmieniają. 

Dlatego ponad 10 lat temu opracowaliśmy własną inicjatywę badań konsumenckich o nazwie Taste Tomorrow . Śledzimy lokalne i globalne zachowania, postawy i wybory konsumentów , wykorzystując połączenie wywiadów i technologii semantycznej sztucznej inteligencji. Dzięki temu możemy na bieżąco śledzić ewolucję trendów i odkrywać nowości w piekarnictwie , cukiernictwie i czekoladzie .

Co więcej, wszystkie gromadzone przez nas dane są wspierane przez naszą globalną sieć wykrywania trendów, wyczerpujące badania sensoryczne i wyjątkowe partnerstwa z badaczami, domami smakowymi i uniwersytetami.

Obejrzyj film

Jak może to wspomóc Twoją Firmę ?

  • Bądź zawsze na bieżąco z najnowszymi trendami w piekarnictwie, cukiernictwie i czekoladzie. Na poziomie globalnym i lokalnym.
  • Uzyskaj globalną perspektywę na przemysł spożywczy i prognozy, w jakim kierunku będzie on zmierzał w przyszłości .
  • Zbieraj świeże spostrzeżenia i wiedzę rynkową z dowolnego miejsca na świecie.
  • Pozostań w kontakcie ze swoimi klientami i odkryj nowe możliwości .

Chcesz być na bieżąco z najnowszymi trendami i innowacjami w swojej branży? Poproś o prezentację z najnowszymi spostrzeżeniami na stronie internetowej Taste Tomorrow.

CO JEST MODNE W 2024 ROKU?

Najgorętsze trendy piekarnicze na rok 2024

Prognoza trendów Taste Tomorrow dla branży piekarniczej oparta na globalnej ankiecie konsumenckiej przeprowadzonej wśród 20 000 osób w 50 krajach, a także najnowocześniejszej analizie danych online opartej na sztucznej inteligencji.

Najgorętsze trendy cukiernicze na rok 2024

Prognoza trendów w branży cukierniczej Taste Tomorrow oparta na spostrzeżeniach z globalnej ankiety przeprowadzonej wśród 20 000 konsumentów w 50 krajach, a także najnowszej analizie danych online opartej na sztucznej inteligencji.

Najgorętsze trendy czekoladowe na rok 2024

Prognoza trendów w branży czekoladowej Taste Tomorrow oparta na spostrzeżeniach z globalnej ankiety przeprowadzonej wśród 20 000 konsumentów w 50 krajach, a także najnowszej analizie danych online opartej na sztucznej inteligencji.

POZOSTAŃ W KONTAKCIE

Czy potrzebujesz świeżych informacji na temat zdrowia, wygody, doświadczenia, technologii cyfrowych i nie tylko, aby stymulować innowacje w dziedzinie piekarnictwa, cukiernictwa i czekolady? A może chcesz uzyskać więcej informacji na temat naszej globalnej ankiety konsumenckiej? 

Chętnie Ci pomożemy! Wypełnij formularz kontaktowy, a my skontaktujemy się z Tobą w najkrótszym czasie.

NAJNOWSZE HISTORIE

Wypełnij braki błonnika: poprawiając wartości odżywcze w produktach piekarniczych dzięki produktom pełnoziarnistym

Wypełnij braki błonnika: poprawa wartości odżywczych dzięki produktom pełnoziarnistym w wyrobach piekarniczych

Odkryj zaskakujący fakt: w wielu krajach mniej niż 10% osób spełnia zalecane poziomy spożycia błonnika. Jest jednak pozytywna strona – popyt konsumentów na produkty bogate w błonnik rośnie, co podkreśla możliwość wprowadzenia bogatych w błonnik kreacji piekarniczych.

Powody do innowacji z Puratos

Powody do innowacji z Puratos

W Puratos kieruje nami przekonanie, że innowacje żywnościowe są siłą dobra. Naszą misją jest wykorzystanie potencjału żywności, aby pozytywnie wpłynąć na tworzone przez Ciebie produkty, zachwycić Twoich Klientów i przyczynić się do zdrowszej planety.

Więcej Czasu, By Rozkoszować Się Życiem

Więcej Czasu, By Rozkoszować Się Życiem

Odmień swoje wrażenia z pieczenia dzięki Puratos! Poznaj nasze innowacyjne składniki zaprojektowane z myślą o wygodzie, jakości i odrobinie luksusu. Więcej czasu na to, co ważne. Odkryj teraz!

Zmaksymalizuj zyski i zminimalizuj straty dzięki produktom  i recepturom Puratos

Zmaksymalizuj zyski i zminimalizuj straty dzięki produktom i recepturom Puratos

Puratos prezentuje innowacyjne składniki i receptury, które ograniczają marnowanie żywności i zwiększają wpływ Twoich kreacji. Zapoznaj się z naszą gamą składników opracowanych w celu zmniejszenia marnotrawstwa żywności w wypiekach i ciastach.

Trendy w czekoladzie na 2024 rok

Trendy w czekoladzie na 2024 rok – będzie roślinnie, odpowiedzialnie i… nastrojowo

Czekolada może być powodem dobrego nastroju, przykładem odpowiedzialnej produkcji i zdrową przekąską.

5 największych trendów żywieniowych,  o których powinien wiedzieć każdy piekarz i cukiernik

5 największych trendów kulinarnych, które powinien znać każdy piekarz, cukiernik i wytwórca czekolady

Badania konsumenckie Taste Tomorrow pomagają piekarzom, cukiernikom i producentom czekolady trzymać rękę na pulsie. Aby wyprzedzić konkurencję, skorzystaj z tych 5 trendów na rok 2023 i kolejne lata.

9 kluczowych trendów

Odkryj kluczowe trendy w piekarstwie i cukiernictwie!

Pobierz infografikę

Strona Taste Tomorrow

Odwiedź stronę tastetomorrow.com, aby odkryć więcej informacji oraz artykuły na temat globalnych i lokalnych trendów konsumenckich.

Odwiedź stronę