Taste Tomorrow -Trendy

Przyszłość żywności staje się rzeczywistością już dziś

(Zdrowa-)świadoma konsumpcja, produkty roślinne, rzemiosło… zachowania konsumentów stale się zmieniają. 

Dlatego ponad 10 lat temu opracowaliśmy własną inicjatywę badań konsumenckich o nazwie Taste Tomorrow . Śledzimy lokalne i globalne zachowania, postawy i wybory konsumentów , wykorzystując połączenie wywiadów i technologii semantycznej sztucznej inteligencji. Dzięki temu możemy na bieżąco śledzić ewolucję trendów i odkrywać nowości w piekarnictwie , cukiernictwie i czekoladzie .

Co więcej, wszystkie gromadzone przez nas dane są wspierane przez naszą globalną sieć wykrywania trendów, wyczerpujące badania sensoryczne i wyjątkowe partnerstwa z badaczami, domami smakowymi i uniwersytetami.

Obejrzyj film

Jak może to wspomóc Twoją Firmę ?

  • Bądź zawsze na bieżąco z najnowszymi trendami w piekarnictwie, cukiernictwie i czekoladzie. Na poziomie globalnym i lokalnym.
  • Uzyskaj globalną perspektywę na przemysł spożywczy i prognozy, w jakim kierunku będzie on zmierzał w przyszłości .
  • Zbieraj świeże spostrzeżenia i wiedzę rynkową z dowolnego miejsca na świecie.
  • Pozostań w kontakcie ze swoimi klientami i odkryj nowe możliwości .

Chcesz być na bieżąco z najnowszymi trendami i innowacjami w swojej branży? Poproś o prezentację z najnowszymi spostrzeżeniami na stronie internetowej Taste Tomorrow.

CO JEST MODNE W 2024 ROKU?

Najgorętsze trendy piekarnicze na rok 2025

Prognoza trendów Taste Tomorrow dla branży piekarniczej oparta na globalnej ankiecie konsumenckiej przeprowadzonej wśród 20 000 osób w 50 krajach, a także najnowocześniejszej analizie danych online opartej na sztucznej inteligencji.

Najgorętsze trendy cukiernicze na rok 2025

Prognoza trendów w branży cukierniczej Taste Tomorrow oparta na spostrzeżeniach z globalnej ankiety przeprowadzonej wśród 20 000 konsumentów w 50 krajach, a także najnowszej analizie danych online opartej na sztucznej inteligencji.

Najgorętsze trendy czekoladowe na rok 2025

Prognoza trendów w branży czekoladowej Taste Tomorrow oparta na spostrzeżeniach z globalnej ankiety przeprowadzonej wśród 20 000 konsumentów w 50 krajach, a także najnowszej analizie danych online opartej na sztucznej inteligencji.

POZOSTAŃ W KONTAKCIE

Czy potrzebujesz świeżych informacji na temat zdrowia, wygody, doświadczenia, technologii cyfrowych i nie tylko, aby stymulować innowacje w dziedzinie piekarnictwa, cukiernictwa i czekolady? A może chcesz uzyskać więcej informacji na temat naszej globalnej ankiety konsumenckiej? 

Chętnie Ci pomożemy! Wypełnij formularz kontaktowy, a my skontaktujemy się z Tobą w najkrótszym czasie.

NAJNOWSZE HISTORIE

Ulepsz każdy kęs: moc rożnorodności tekstur ciast

Ulepsz każdy kęs: moc rożnorodności tekstur ciast

Poznaj 8 kultowych tekstur ciast - od lekkiego biszkoptu po bogate Tres Leches - i dowiedz się, jak odmienić każdy kęs dzięki naszym rozwiązaniom.

Jak kolor roku Pantone 2025 wywołuje poruszenie w świecie cukiernictwa?

Jak cukiernicy zaadaptowali kolor roku Pantone w latach 2024 i 2025?

Pantone właśnie ogłosiło długo oczekiwany Kolor Roku 2025: Mocha Mousse. Aby zrozumieć, jak ten bogaty brązowy odcień wpłynie na nowe wypieki, warto spojrzeć wstecz na to, jak Peach Fuzz – ciepły, brzoskwiniowy odcień roku 2024 – wywołał poruszenie w świecie cukiernictwa.

Jak piekarnie mogą ograniczyć koszty przy rosnących cenach masła?

How bakery producers can save money with high butter prices

Explore affordable solutions for baked goods production with our butter substitute that maintains quality while cutting costs

Wypełnij braki błonnika: poprawiając wartości odżywcze w produktach piekarniczych dzięki produktom pełnoziarnistym

Wypełnij braki błonnika: poprawa wartości odżywczych dzięki produktom pełnoziarnistym w wyrobach piekarniczych

Odkryj zaskakujący fakt: w wielu krajach mniej niż 10% osób spełnia zalecane poziomy spożycia błonnika. Jest jednak pozytywna strona – popyt konsumentów na produkty bogate w błonnik rośnie, co podkreśla możliwość wprowadzenia bogatych w błonnik kreacji piekarniczych.

Powody do innowacji z Puratos

Powody do innowacji z Puratos

W Puratos kieruje nami przekonanie, że innowacje żywnościowe są siłą dobra. Naszą misją jest wykorzystanie potencjału żywności, aby pozytywnie wpłynąć na tworzone przez Ciebie produkty, zachwycić Twoich Klientów i przyczynić się do zdrowszej planety.

Więcej Czasu, By Rozkoszować Się Życiem

Więcej Czasu, By Rozkoszować Się Życiem

Odmień swoje wrażenia z pieczenia dzięki Puratos! Poznaj nasze innowacyjne składniki zaprojektowane z myślą o wygodzie, jakości i odrobinie luksusu. Więcej czasu na to, co ważne. Odkryj teraz!

9 kluczowych trendów

Odkryj kluczowe trendy w piekarstwie i cukiernictwie!

Pobierz infografikę

Strona Taste Tomorrow

Odwiedź stronę tastetomorrow.com, aby odkryć więcej informacji oraz artykuły na temat globalnych i lokalnych trendów konsumenckich.

Odwiedź stronę