(Zdrowa-)świadoma konsumpcja, produkty roślinne, rzemiosło… zachowania konsumentów stale się zmieniają.
Dlatego ponad 10 lat temu opracowaliśmy własną inicjatywę badań konsumenckich o nazwie Taste Tomorrow . Śledzimy lokalne i globalne zachowania, postawy i wybory konsumentów , wykorzystując połączenie wywiadów i technologii semantycznej sztucznej inteligencji. Dzięki temu możemy na bieżąco śledzić ewolucję trendów i odkrywać nowości w piekarnictwie , cukiernictwie i czekoladzie .
Co więcej, wszystkie gromadzone przez nas dane są wspierane przez naszą globalną sieć wykrywania trendów, wyczerpujące badania sensoryczne i wyjątkowe partnerstwa z badaczami, domami smakowymi i uniwersytetami.
Chcesz być na bieżąco z najnowszymi trendami i innowacjami w swojej branży? Poproś o prezentację z najnowszymi spostrzeżeniami na stronie internetowej Taste Tomorrow.
Prognoza trendów Taste Tomorrow dla branży piekarniczej oparta na globalnej ankiecie konsumenckiej przeprowadzonej wśród 20 000 osób w 50 krajach, a także najnowocześniejszej analizie danych online opartej na sztucznej inteligencji.
Prognoza trendów w branży cukierniczej Taste Tomorrow oparta na spostrzeżeniach z globalnej ankiety przeprowadzonej wśród 20 000 konsumentów w 50 krajach, a także najnowszej analizie danych online opartej na sztucznej inteligencji.
Prognoza trendów w branży czekoladowej Taste Tomorrow oparta na spostrzeżeniach z globalnej ankiety przeprowadzonej wśród 20 000 konsumentów w 50 krajach, a także najnowszej analizie danych online opartej na sztucznej inteligencji.
Czy potrzebujesz świeżych informacji na temat zdrowia, wygody, doświadczenia, technologii cyfrowych i nie tylko, aby stymulować innowacje w dziedzinie piekarnictwa, cukiernictwa i czekolady? A może chcesz uzyskać więcej informacji na temat naszej globalnej ankiety konsumenckiej?
Chętnie Ci pomożemy! Wypełnij formularz kontaktowy, a my skontaktujemy się z Tobą w najkrótszym czasie.
Jaki chleb jedzą Polacy i czy wiedzą, jakie korzyści daje spożywanie pieczywa z zakwasem? Razem z SW Research przeprowadziliśmy badanie dotyczące śniadaniowych nawyków Polaków.
Zanurz się w trend potraw o fantastycznych smakach! Poznaj urok tajemniczych nazw produktów i dowiedz się, jak kreatywne nazwy oraz kosmiczne kompozycje mogą wznieść doświadczenia konsumenckie na wyższy poziom.
Od ciągnących ciasteczek po wypieki z dodatkiem herbaty – oto propozycje, które pokochają Twoi klienci w nadchodzących latach.
Poznaj 8 kultowych tekstur ciast - od lekkiego biszkoptu po bogate Tres Leches - i dowiedz się, jak odmienić każdy kęs dzięki naszym rozwiązaniom.
Pantone właśnie ogłosiło długo oczekiwany Kolor Roku 2025: Mocha Mousse. Aby zrozumieć, jak ten bogaty brązowy odcień wpłynie na nowe wypieki, warto spojrzeć wstecz na to, jak Peach Fuzz – ciepły, brzoskwiniowy odcień roku 2024 – wywołał poruszenie w świecie cukiernictwa.
Explore affordable solutions for baked goods production with our butter substitute that maintains quality while cutting costs
Odwiedź stronę tastetomorrow.com, aby odkryć więcej informacji oraz artykuły na temat globalnych i lokalnych trendów konsumenckich.