27 cze 2022
Skorzystaj z innowacyjnych rozwiązań Puratos z czystą etykietą i obniżysz koszt receptur nawet o 12%*, zachowując przy tym doskonały smak, świeżość i wygląd swoich wyrobów.
Obecnie ciągły wzrost cen surowców i ich ograniczona dostępność stają się bardzo odczuwalne w branży cukierniczej i piekarniczej. Dlatego przygotowaliśmy szereg innowacyjnych rozwiązań, które pozwolą Ci zmniejszyć ilość jaj, tłuszczu i glutenu w Twoich produktach i obniżyć koszt receptur nawet o 12%*.
poprzez obniżenie kosztu produkcji receptur zawierających jaja i tłuszcz, zachowując smak, jakość i wygląd Twoich produktów
których dostępność jest ostatnio ograniczona
którzy pomogą Ci szybko i łatwo wdrożyć nasze innowacyjne rozwiązania w proces produkcji
Zadzwoń do nas, aby dowiedzieć się więcej.
Obniż koszt receptur ciast drożdżowych nawet o 12%* oraz ciast biszkoptowo-tłuszczowych o 8%*, dzięki naszym rozwiązaniom z czystą etykietą.
POZNAJ WSZYSTKIE KORZYŚCI DLA CIEBIE:
* Wartość ostatecznej oszczędności jest zależna od finalnie zastosowanej receptury i składników użytych przez klienta.