Połączyć wszystkie składniki w maszynie, płaskim mieszadłem, na wolnych obrotach przez 2 minuty. Masę włożyć w rant 60/40 cm i rozsmarować.Piec w temperaturze 180ºC przez około 30 minut.
Masa Kokosowa
Śmietanę Montamix zagrzać i połączyć z czekoladą białą Belcolade Blanc Selection.Połączyć z nadzieniem kokosowym i wiórkami kokosowymi i Rumem.Masę rozsmarować na upieczonym spodzie blondie i schłodzić.
Dekoracja
Rozpuścić polewę Carat Coverlux White z nadzieniem Carat Supercrem Amber.
Sprawdź
Podobne receptury
Wybierz opakowanie
dodano do koszyka
Produkt Dodano do koszyka
Witamy w Puratos
Nasza strona używa plików cookie.
Używamy plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszej witryny, rozpoznawać powtarzające się wizyty i preferencje, a także mierzyć i analizować ruch. Aby dowiedzieć się więcej o plikach cookie, również o tym, jak je wyłączyć, zapoznaj się z naszą polityką plików cookie. Klikając „Akceptuję wszystkie pliki cookie”, wyrażasz zgodę na używanie wszystkich plików cookie.
Obowiązek informacyjny w związku z Rozporządzeniem o Ochronie Danych Osobowych (RODO)