Mieszanie: Połączyć wszystkie składniki w maszynie, płaskim mieszadłem.
Wałkowanie: Ciasto rozwałkować na ok 4mm i krążkiem 20cm wyciąć porcję ciasta (200g) i wydusić foremkę aluminiową. Reszta ciasta będzie przeznaczona na dekoracje(liście, paski itp.)
Nadzienie
Mieszanie: Krem budyniowy połączyć z wodą o temperaturze pokojowej.
Nadziewanie: Gotowy krem rozprowadzić na surowy spód w ilośći 100g na sztukę. Topfil Apple 60%(350 g na sztukę) nałożyć na spód z kremem budyniowym i wygładzić.
Dekorowanie: Opcjonalnie ciasto udekorować elementami z ciasta kruchego(50g na sztukę).
Pieczenie: Piec w temperaturze 180-190°C ok 35-40 minut.
Żel Brillo Neutra połączyc z wodą i zagotować. Nanieść na powierzchnie wypieczonej i ostudzonej Tarty.
Sprawdź
Podobne receptury
Wybierz opakowanie
dodano do koszyka
Produkt Dodano do koszyka
Witamy w Puratos
Nasza strona używa plików cookie.
Używamy plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszej witryny, rozpoznawać powtarzające się wizyty i preferencje, a także mierzyć i analizować ruch. Aby dowiedzieć się więcej o plikach cookie, również o tym, jak je wyłączyć, zapoznaj się z naszą polityką plików cookie. Klikając „Akceptuję wszystkie pliki cookie”, wyrażasz zgodę na używanie wszystkich plików cookie.
Obowiązek informacyjny w związku z Rozporządzeniem o Ochronie Danych Osobowych (RODO)