Strrraszne Brownie

WYKONANIE

BROWNIE
Połączyć wszystkie składniki w maszynie, płaskim mieszadłem, na wolnych obrotach przez 2 minuty. Masę włożyć w rant 60/40 cm i rozsmarować. Piec w temperaturze 180ºC przez około 40-45minut. Wystudzić.

GANACHE CZEKOLADOWY
Śmietanę zagrzać i dodać czekoladę mieszać na niewielkim ogniu, aż będzie błyszczała, następnie dodać masło i wymieszać. Ostudziony Ganache wylać na wystudzone ciasto brownie. Schłodzić 12h.

DEKORACJA
Dekorować Carat Decorcrem Dark. Kroić w kostkę 5x5cm. Decorcrem: Decorcrem zagrzać w mikrofali lub w kąpieli wodnej do rozpuszczenia. Wylać na schłodzony ganache. Schłodzić ponownie.

Strrraszne Brownie

Poziom trudności:  

Efektowny i klimatyczny pomysł na słodką przekąskę na przyjęcie Halloween!

Sprawdź

Podobne receptury