Połączyć wszystkie składniki w maszynie, płaskim mieszadłem, na wolnych obrotach przez 2 minuty. Masę włożyć w rant 60/40 cm i rozsmarować.
Piec w temperaturze 180ºC przez około 40-45minut. Wystudzić.
GANACHE CZEKOLADOWY
Śmietanę zagrzać i dodać czekoladę mieszać na niewielkim ogniu, aż będzie błyszczała, następnie dodać masło i wymieszać. Ostudziony Ganache wylać na wystudzone ciasto brownie. Schłodzić 12h.
DEKORACJA
Dekorować Carat Decorcrem Dark. Kroić w kostkę 5x5cm.
Decorcrem: Decorcrem zagrzać w mikrofali lub w kąpieli wodnej do rozpuszczenia. Wylać na schłodzony ganache. Schłodzić ponownie.
Strrraszne Brownie
Poziom trudności:
Efektowny i klimatyczny pomysł na słodką przekąskę na przyjęcie Halloween!
Sprawdź
Podobne receptury
Wybierz opakowanie
Dodano do koszyka
Produkt Dodano do koszyka
Witamy w Puratos
Nasza strona używa plików cookie.
Używamy plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszej witryny, rozpoznawać powtarzające się wizyty i preferencje, a także mierzyć i analizować ruch. Aby dowiedzieć się więcej o plikach cookie, również o tym, jak je wyłączyć, zapoznaj się z naszą polityką plików cookie. Klikając „Akceptuję wszystkie pliki cookie”, wyrażasz zgodę na używanie wszystkich plików cookie.
Obowiązek informacyjny w związku z Rozporządzeniem o Ochronie Danych Osobowych (RODO)