Ciasto kruche wymieszać z miękkim masłem. Wyłożyć w ranty po 400g i dobrze ugnieść.
Masa serowa
Masło utrzeć z cukrem waniliowym na puszysto, dodać oba sery, płynną śmietanę, dobrze wymieszać i połączyć z ciepłą żelatyną. Masę rozłożyć równo na spód kruchy. Schłodzić.
Ganache czekoladowy
Śmietanę zagotować. Dodać czekoladę i masło, dobrze wymieszać. Lekko schłodzone wylać na masę serową po 240g.
Sernik na zimno z ganachem czekoladowym
Poziom trudności:
Rozpływający się w ustach sernik na zimno z aksamitnym ganachem czekoladowym – połączenie lekkości i intensywnej słodyczy, które uwodzi od pierwszego kęsa.
Sprawdź
Podobne receptury
Wybierz opakowanie
dodano do koszyka
Produkt Dodano do koszyka
Witamy w Puratos
Nasza strona używa plików cookie.
Używamy plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszej witryny, rozpoznawać powtarzające się wizyty i preferencje, a także mierzyć i analizować ruch. Aby dowiedzieć się więcej o plikach cookie, również o tym, jak je wyłączyć, zapoznaj się z naszą polityką plików cookie. Klikając „Akceptuję wszystkie pliki cookie”, wyrażasz zgodę na używanie wszystkich plików cookie.
Obowiązek informacyjny w związku z Rozporządzeniem o Ochronie Danych Osobowych (RODO)