Wszystkie składniki wymieszać na średnich obrotach przez 5 minut. Następnie wyłożyć do blachy ramki 60/40 i piec w temp. 180°C przez ok. 50-55 minut. Po ostudzeniu przekroić na 3 warstwy lub rozsmarować ciasto na 3 zamknięte blaszki z pergaminem po ok. 1300g na każdą i wypiekać w 180°C ok. 20-25 minut.
Nadzienie
Nadzienie Topfil Mango i Vivafil Maracuja delikatnie podgrzać i uplastycznić, a następnie wymieszać z rozpuszczoną, uprzednio namoczoną żelatyną. Przełożyć dwie warstwy, przykryć trzecią i schłodzić.
Dekoracja
Uplastycznić polewę Carat Decorcrem Dark i za pomocą packi cukierniczej rozprowadzić na powierzchni ciasta. Po stężeniu kroić na dowolnej wielkości kostki.
Sprawdź
Podobne receptury
Wybierz opakowanie
dodano do koszyka
Produkt Dodano do koszyka
Witamy w Puratos
Nasza strona używa plików cookie.
Używamy plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszej witryny, rozpoznawać powtarzające się wizyty i preferencje, a także mierzyć i analizować ruch. Aby dowiedzieć się więcej o plikach cookie, również o tym, jak je wyłączyć, zapoznaj się z naszą polityką plików cookie. Klikając „Akceptuję wszystkie pliki cookie”, wyrażasz zgodę na używanie wszystkich plików cookie.
Obowiązek informacyjny w związku z Rozporządzeniem o Ochronie Danych Osobowych (RODO)