Wszystkie składniki wymieszać w mikserze spiralnym przez 3 minuty na wolnych obrotach i 6 minut na szybkich obrotach. Ciasto odstawić na 5 minut, a następnie podzielić i zaokrąglić i spłaszczyć. Garować ok. 55-60 minut- temp. 32*C wilgotność 75-80%. Smażyć w temp. 175-180*C 4 minuty na jednej stronie i 2 minuty na drugiej stronie.
Nadzienie
Nadzienie zadozować za pomocą rękawa cukierniczego po 20g do pączka
Używamy plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszej witryny, rozpoznawać powtarzające się wizyty i preferencje, a także mierzyć i analizować ruch. Aby dowiedzieć się więcej o plikach cookie, również o tym, jak je wyłączyć, zapoznaj się z naszą polityką plików cookie. Klikając „Akceptuję wszystkie pliki cookie”, wyrażasz zgodę na używanie wszystkich plików cookie.
Obowiązek informacyjny w związku z Rozporządzeniem o Ochronie Danych Osobowych (RODO)