Wymieszać wszystkie składniki 4 minuty na wolnych obrotach i 6 minut na szybkich obrotach. Fermentacja wstępna: Temperatura ciasta 28-30°C, 5 minut. Nadważka: 0,06 kg. Fermentacja końcowa: ok. 50 minut, temperatura 30°C, wilgotność 78%. Przed smażeniem: Wystawić z komory fermentacyjnej do oskórzenia na około 15 minut.
Smażenie
Góra pączka 4 minuty, spód pączka 2 minuty. Temperatura 180°C.
Nadziewanie
Szprycować nadzienia przy użyciu worka cukierniczego
Dekorowanie
Pomadę podgrzać do 40°C. Dekorowanie: Oblać paczki zanurzając je w pomadzie cukrowej, a następnie udekorować owocami liofilizowanymi.
Sprawdź
Podobne receptury
Wybierz opakowanie
dodano do koszyka
Produkt Dodano do koszyka
Witamy w Puratos
Nasza strona używa plików cookie.
Używamy plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszej witryny, rozpoznawać powtarzające się wizyty i preferencje, a także mierzyć i analizować ruch. Aby dowiedzieć się więcej o plikach cookie, również o tym, jak je wyłączyć, zapoznaj się z naszą polityką plików cookie. Klikając „Akceptuję wszystkie pliki cookie”, wyrażasz zgodę na używanie wszystkich plików cookie.
Obowiązek informacyjny w związku z Rozporządzeniem o Ochronie Danych Osobowych (RODO)