Połączyć wszystkie składniki w maszynie za pomocą płaskiego mieszadła, na średnich obrotach przez 4 minuty. Masę szprycować do foremek po 70g, wcześniej spryskanych tłuszczem i posypanych kakao. Piec w temperaturze 180ºC przez ok 28 min.
Wystudzić.
NADZIENIE
Po wystygnięciu babeczki, szprycować do środka nadzienie malinowe po 15g.
ŻEL
Żel zagotować z wodą i dodać barwnik. Lekko wystudzić i oblać babeczki.
DEKORACJA
Śmietanę ubić z barwnikiem i wyszprycować na babeczkach. Dekorować czekoladą w tematycznych kształtach.
Mroczna Babeczka
Poziom trudności:
Klimatyczna i pyszna babeczka z malinowym wnętrzem!
Sprawdź
Podobne receptury
Wybierz opakowanie
Dodano do koszyka
Produkt Dodano do koszyka
Witamy w Puratos
Nasza strona używa plików cookie.
Używamy plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszej witryny, rozpoznawać powtarzające się wizyty i preferencje, a także mierzyć i analizować ruch. Aby dowiedzieć się więcej o plikach cookie, również o tym, jak je wyłączyć, zapoznaj się z naszą polityką plików cookie. Klikając „Akceptuję wszystkie pliki cookie”, wyrażasz zgodę na używanie wszystkich plików cookie.
Obowiązek informacyjny w związku z Rozporządzeniem o Ochronie Danych Osobowych (RODO)