Połączyć wszystkie składniki w maszynie, płaskim mieszadłem, na średnich obrotach, przez 4 minuty. Masę zadozować do rantów o średnicy 10 cm, po 50 g.
Na wierzch zadozować masę serową po 200 g. Piec w temperaturze 155°C przez około 60 minut.
Masa serowa
Wszystkie składniki wymieszać do uzyskania gładkiej konsystencji. Wylać po 200g na zapieczony spód. Odpiekać w 155°C przez 60min.
Dekoracja
Dekorować świeżymi truskawkami i pożelować żelem Brillo. Zagotować żel z wodą i pokryć truskawki za pomocą pędzelka.
Miniserniczki Red Velvet
Poziom trudności:
Nowoczesne jednoporcjowe serniczki na wyjątkowym czerwonym spodzie z Red Velvet
Sprawdź
Podobne receptury
Wybierz opakowanie
dodano do koszyka
Produkt Dodano do koszyka
Witamy w Puratos
Nasza strona używa plików cookie.
Używamy plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszej witryny, rozpoznawać powtarzające się wizyty i preferencje, a także mierzyć i analizować ruch. Aby dowiedzieć się więcej o plikach cookie, również o tym, jak je wyłączyć, zapoznaj się z naszą polityką plików cookie. Klikając „Akceptuję wszystkie pliki cookie”, wyrażasz zgodę na używanie wszystkich plików cookie.
Obowiązek informacyjny w związku z Rozporządzeniem o Ochronie Danych Osobowych (RODO)