Połączyć margarynę z cukrem , a następnie dodać mąkę i mieszać do uzyskania konsystencji kruszonki. Kruszonkę wysypać na spód ringów o średnicy 8 cm wyłożonych papierem i podpiec około 10 minut w temp 190°C.
Masa
Twaróg, puraser, jaja i mleko połączyć w mikserze płaskim mieszadłem. Na koniec dodać Cremaxx i delikatnie wymieszać. Wyłożyć za pomocą rękawa cukierniczego na podpieczone spody. Zadozować do masy serowej nadzienie Topfil Peach 54% i piec 30 minut temp. 170°C, a następnie 160°C również 30 minut. Można piec z zaparowaniem.
Nadzienie Owocowe
Na wierzch ostudzonych serników wyłożyć nadzienie Topfil Peach 54% wymieszane z rozpuszczoną, uprzednio namoczoną żelatyną. Dekorować kawałkiem brzoskwini z syropu, a następnie pożelować żelem Brillo neutr. Zagotowanym z wodą.
Sprawdź
Podobne receptury
Wybierz opakowanie
dodano do koszyka
Produkt Dodano do koszyka
Witamy w Puratos
Nasza strona używa plików cookie.
Używamy plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszej witryny, rozpoznawać powtarzające się wizyty i preferencje, a także mierzyć i analizować ruch. Aby dowiedzieć się więcej o plikach cookie, również o tym, jak je wyłączyć, zapoznaj się z naszą polityką plików cookie. Klikając „Akceptuję wszystkie pliki cookie”, wyrażasz zgodę na używanie wszystkich plików cookie.
Obowiązek informacyjny w związku z Rozporządzeniem o Ochronie Danych Osobowych (RODO)