Golden hamburger z ziarnami

Składniki

kg
Mąka pszenna typ 550 10,00
Cukier 0,90
Soft'r Melting CL 0,30
Softgrain Golden 6 CL 4,00
Olej 0,50
Sól 0,20
Drożdże 0,50
Woda (w przybliżeniu) 4,50
Sunset Glaze 0,88
total 21,78

Metoda

Miesienie - miesiarka spiralna: 4 minuty na wolnych obrotach i 6 minut na szybkich • Temperatura ciasta: 27 - 28°C • Fermentacja wstępna: około 10 minut • Naważka: 72 g • Obróbka ciasta: maszynowa • Fermentacja końcowa: 45 - 50 minut / temperatura około 35°C / wilgotność około 75% • Przygotowanie do wypieku: dekorować Sunset Glaze i czarnym sezamem • Temperatura wypieku: dół 240°C, góra 240°C • Czas wypieku: 9 minut.

Odkryj

Podobne receptury