Mieszać wszystkie składniki w maszynie, płaskim mieszadłem na wolnych obrotach przez 2 minuty, a następnie przez kolejne 4 na średnich obrotach.
Masę szprycować na posmarowane cienką warstwą margaryny blachy, w kształcie eklerek po około 10 cm długości ( 16 g/ 1 sztuka) około 212 szt.
Piec w temperaturze 180 stopni na zamkniętym lufcie przez 10 minut, a następnie 30 minut na otwartym lufcie.
Krem
Połączyć wodę z Cremaxxem w maszynie za pomocą rózgi, przez 3 minuty na średnich obrotach.
Dodać pastę malinową.
Dodać ubite śmietany i dokładnie wymieszać.
Polewa
Rozpuścić polewę malinową do 45*C
Nanieść około 8 g/ 1 sztuka na eklerka.
Dekorować wg uznania.
Sprawdź
Podobne receptury
Wybierz opakowanie
dodano do koszyka
Produkt Dodano do koszyka
Witamy w Puratos
Nasza strona używa plików cookie.
Używamy plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszej witryny, rozpoznawać powtarzające się wizyty i preferencje, a także mierzyć i analizować ruch. Aby dowiedzieć się więcej o plikach cookie, również o tym, jak je wyłączyć, zapoznaj się z naszą polityką plików cookie. Klikając „Akceptuję wszystkie pliki cookie”, wyrażasz zgodę na używanie wszystkich plików cookie.
Obowiązek informacyjny w związku z Rozporządzeniem o Ochronie Danych Osobowych (RODO)