Ubić Białko na sztywno , stopniowo dodając cukier kryształ. Po ubiciu delikatnie wymieszać z cukrem pudrem. Za pomocą ringów o średnicy 8 cm nadać kształt okrągłych korpusów a następnie piec/ suszyć w temp. 75°C przez 110 minut (luft otwarty), następnie w temp. 110*C przez 45 minut również z otwartym luftem. Po wypieku i schłodzeniu wierzch i spód korpusów przesmarować rozpuszczoną polewą Carat Decorcrem White.
Mus Śmietanowy
Nadzienie Deli mascarpone wymieszać z nadzieniem Silk Advocat i spirytusem, następnie dodać rozpuszczoną, uprzednio namoczoną żęlatynę, a na końcu wymieszać z ubitą śmietaną. Delikatnie schłodzić a następnie za pomocą rękawa cukierniczego dozować mus na korpusy w formie okręgów i delikatnie schłodzić.
Nadzienie Owocowe
Nadzienie Topfil Red Currant 60% zadozować do środka ciastek bezowych. Dekorowć zagotowanym z wodą żelem Brillo Neutral oraz świeżymi owocami
Sprawdź
Podobne receptury
Wybierz opakowanie
dodano do koszyka
Produkt Dodano do koszyka
Witamy w Puratos
Nasza strona używa plików cookie.
Używamy plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszej witryny, rozpoznawać powtarzające się wizyty i preferencje, a także mierzyć i analizować ruch. Aby dowiedzieć się więcej o plikach cookie, również o tym, jak je wyłączyć, zapoznaj się z naszą polityką plików cookie. Klikając „Akceptuję wszystkie pliki cookie”, wyrażasz zgodę na używanie wszystkich plików cookie.
Obowiązek informacyjny w związku z Rozporządzeniem o Ochronie Danych Osobowych (RODO)