Wszystkie składniki wymieszać płaskim mieszadłem w mikserze przez 5 minut na średnich obrotach. Nałożyć do form Cup Cake po 60 g. Piec w temp.180* C przez ok 28-30 minut.
Krem
Wymieszać krem budyniowy Cremaxx z wodą, dodać rozpuszczoną, uprzednio namoczoną żelatynę, a następnie połączyć z ubitą śmietaną Montamix. Za pomocą rękawa cukierniczego wyszprycować na powierzchni wystudzonych Cup Cake/ów. Schłodzić w minusowej temperaturze
Polewa
Mocno schłodzone Cup Cake i dekorować zanużająć w rozpuszczonej (podgrzanej) polewie Carat Coverflex Cytryna.
Sprawdź
Podobne receptury
Wybierz opakowanie
dodano do koszyka
Produkt Dodano do koszyka
Witamy w Puratos
Nasza strona używa plików cookie.
Używamy plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszej witryny, rozpoznawać powtarzające się wizyty i preferencje, a także mierzyć i analizować ruch. Aby dowiedzieć się więcej o plikach cookie, również o tym, jak je wyłączyć, zapoznaj się z naszą polityką plików cookie. Klikając „Akceptuję wszystkie pliki cookie”, wyrażasz zgodę na używanie wszystkich plików cookie.
Obowiązek informacyjny w związku z Rozporządzeniem o Ochronie Danych Osobowych (RODO)