Mieszanie: Ciasto mieszać 4 minuty na wolnych i 4 minuty na średnich obrotach. Temperatura ciasta ok 16°C.
Porcjowanie: Podzielić ciasta na kęsy i odstawić do schłodzenia w mrożni na około 1 godzinę.
Wałkowanie: Wałkować z tłuszczem 1x3 i 2x4 z przerwą na schłodzenie. Odstawić do końcowego schłodzenia. Wałkować dowolne kształty i wielkości ciastek.
Nadziewanie
Nadziewać nadzieniem Topfil Fig 40% i Purajogo
Sprawdź
Podobne receptury
Wybierz opakowanie
dodano do koszyka
Produkt Dodano do koszyka
Witamy w Puratos
Nasza strona używa plików cookie.
Używamy plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszej witryny, rozpoznawać powtarzające się wizyty i preferencje, a także mierzyć i analizować ruch. Aby dowiedzieć się więcej o plikach cookie, również o tym, jak je wyłączyć, zapoznaj się z naszą polityką plików cookie. Klikając „Akceptuję wszystkie pliki cookie”, wyrażasz zgodę na używanie wszystkich plików cookie.
Obowiązek informacyjny w związku z Rozporządzeniem o Ochronie Danych Osobowych (RODO)