5 minut na wolnych obrotach i 6 minut na szybkich obrotach
Temperatura ciasta
25°C – 26°C
Fermentacja wstępna
około 45 minut
Naważka
0,58 kg
Obróbka ciasta
nadać okrągły kształt
Fermentacja końcowa
około 45 mminut/ temperatura 28 °C/ wilgotność 75 %
Przygotowanie od wypieku
dekorować mąką żytnią typ 720 i naciąć
temperatura wypieku
240°C - 210°C
Zaparowanie
standard
Czas wypieku
około 40 minut
Sprawdź
Podobne receptury
Wybierz opakowanie
dodano do koszyka
Produkt Dodano do koszyka
Witamy w Puratos
Nasza strona używa plików cookie.
Używamy plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszej witryny, rozpoznawać powtarzające się wizyty i preferencje, a także mierzyć i analizować ruch. Aby dowiedzieć się więcej o plikach cookie, również o tym, jak je wyłączyć, zapoznaj się z naszą polityką plików cookie. Klikając „Akceptuję wszystkie pliki cookie”, wyrażasz zgodę na używanie wszystkich plików cookie.
Obowiązek informacyjny w związku z Rozporządzeniem o Ochronie Danych Osobowych (RODO)