Poziom trudności:
Chleb wiejski to tradycyjny wypiek o chrupiącej skórce i miękkim, sprężystym wnętrzu, często przygotowywany z wykorzystaniem zakwasu. Jego naturalny smak i prosty skład sprawiają, że jest ceniony za autentyczność i wartości odżywcze.
223kcal
Wartość energetyczna
947kJ
Wartość energetyczna
0,9g
Tłuszcz
0,3g
Nasycone
46,3g
Węglowodany
0,5g
Cukry
*wartość odżywcza na 100g
| Wartość energetyczna 223Kcal | 223kcal | |
| Wartość energetyczna 947Kj | 947kJ | |
| Tłuszcz 0,9g | ||
| Nasycone 0,3g | ||
| Węglowodany 46,3g | ||
| Cukry 0,5g | ||
| Białko 6,1g | ||
| Salt 1,41mg |
wartość odżywcza na 100g