5 minut na wolnych obrotach i 4 minut na szybkich obrotach
Temperatura ciasta
26°C – 28°C
Fermentacja wstępna
około 30 minut
Naważka
1,15 kg
Obróbka ciasta
nadać okrągły kształt
Fermentacja końcowa
około 50 mminut/ temperatura 30 °C/ wilgotność 78 %
Przygotowanie od wypieku
dekorować mąką żytnią typ 720
temperatura wypieku
240°C - 210°C
Zaparowanie
standard
Czas wypieku
około 60 minut
Sprawdź
Podobne receptury
Wybierz opakowanie
dodano do koszyka
Produkt Dodano do koszyka
Witamy w Puratos
Nasza strona używa plików cookie.
Używamy plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszej witryny, rozpoznawać powtarzające się wizyty i preferencje, a także mierzyć i analizować ruch. Aby dowiedzieć się więcej o plikach cookie, również o tym, jak je wyłączyć, zapoznaj się z naszą polityką plików cookie. Klikając „Akceptuję wszystkie pliki cookie”, wyrażasz zgodę na używanie wszystkich plików cookie.
Obowiązek informacyjny w związku z Rozporządzeniem o Ochronie Danych Osobowych (RODO)