Poziom trudności:
Chleb baltonowski to tradycyjny polski chleb pszenny, wypiekany na naturalnym zakwasie, charakteryzujący się miękkim miąższem i chrupiącą skórką. Jest popularny w wielu polskich domach jako codzienny dodatek do posiłków, szczególnie ceniony za swój delikatny smak i długą świeżość.
244Kcal
Wartość energetyczna
1035Kj
Wartość energetyczna
1,0g
Tłuszcz
0,3g
Nasycone
49,8g
Węglowodany
0,5g
Cukry
*wartość energetyczna produktu w 100g
Wartość energetyczna 244Kcal | w 100g | |
Wartość energetyczna 1035Kj | ||
Tłuszcz 1,0g | ||
Nasycone 0,3g | ||
Węglowodany 49,8g | ||
Cukry 0,5g | ||
Fibers 4,3g | ||
Białko 6,9g | ||
Salt 1,38mg |
wartość energetyczna produktu w 100g