Poziom trudności:
Chleb baltonowski to tradycyjny polski chleb pszenny, wypiekany na naturalnym zakwasie, charakteryzujący się miękkim miąższem i chrupiącą skórką. Jest popularny w wielu polskich domach jako codzienny dodatek do posiłków, szczególnie ceniony za swój delikatny smak i długą świeżość.
244Kcal
Wartość energetyczna
1035Kj
Wartość energetyczna
1,0g
Tłuszcz
0,3g
Nasycone
49,8g
Węglowodany
0,5g
Cukry
*wartość energetyczna produktu w 100g
| Wartość energetyczna 244Kcal | w 100g | |
| Wartość energetyczna 1035Kj | ||
| Tłuszcz 1,0g | ||
| Nasycone 0,3g | ||
| Węglowodany 49,8g | ||
| Cukry 0,5g | ||
| Fibers 4,3g | ||
| Białko 6,9g | ||
| Salt 1,38mg |
wartość energetyczna produktu w 100g