Wszystkie składniki wymieszać płaskim mieszadłem w mikserze przez 2 minuty. Masę wyłożyć do blachy / ramki 60/40 cm. Wypiec w temp. 180* C przez ok. 37- 38 minut Po ostudzeniu pokroić na 48 kwadratów.
Nadzienie
Nadzienie Delimascarpone wymieszać z Praliną Pistacjową, dodać rozpuszczoną , uprzednio namoczoną żelatynę , a następnie wymieszać z ubitą śmietaną Montamix.
Dekoracje
Po schłodzeniu oblać rozpuszczoną/podgrzaną do 45*C polewą pistacjową iposypać rozdrobnionymi pistacjami.
Sprawdź
Podobne receptury
Wybierz opakowanie
dodano do koszyka
Produkt Dodano do koszyka
Witamy w Puratos
Nasza strona używa plików cookie.
Używamy plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszej witryny, rozpoznawać powtarzające się wizyty i preferencje, a także mierzyć i analizować ruch. Aby dowiedzieć się więcej o plikach cookie, również o tym, jak je wyłączyć, zapoznaj się z naszą polityką plików cookie. Klikając „Akceptuję wszystkie pliki cookie”, wyrażasz zgodę na używanie wszystkich plików cookie.
Obowiązek informacyjny w związku z Rozporządzeniem o Ochronie Danych Osobowych (RODO)