Poziom trudności:
Bagietka Mademoiselle to elegancka propozycja pieczywa pszennego, wzbogacona o naturalny zakwas, który nadaje jej wyjątkowy charakter. Dzięki fermentacji zakwasowej bagietka zyskuje delikatnie kwaskowy smak, chrupiącą skórkę i miękki, wilgotny miękisz.
249Kcal
Wartość energetyczna
1054Kj
Wartość energetyczna
1g
Tłuszcz
0,29g
Nasycone
50,4g
Węglowodany
1,7g
Cukry
*wartość odżywcza na 100g
| Wartość energetyczna 249Kcal | ||
| Wartość energetyczna 1054Kj | ||
| Tłuszcz 1g | ||
| Nasycone 0,29g | ||
| Węglowodany 50,4g | ||
| Cukry 1,7g | ||
| Białko 8,3g | ||
| Salt 1,53mg |
wartość odżywcza na 100g