Poziom trudności:
Bagietka to klasyczny wypiek pochodzący z Francji, charakteryzujący się chrupiącą skórką i miękkim wnętrzem. Od lat stanowi nieodłączny element europejskiej kultury kulinarnej, szczególnie popularny jako dodatek do śniadań i kolacji.
239Kcal
                        
                        Wartość energetyczna
                    
1012Kj
                        
                        Wartość energetyczna
                    
0,9g
                        
                        Tłuszcz
                    
0,3g
                        
                        Nasycone
                    
48,7g
                        
                        Węglowodany
                    
1,6g
                        
                        Cukry
                    
*wartość odżywcza w 100g
| Wartość energetyczna 239Kcal | ||
| Wartość energetyczna 1012Kj | ||
| Tłuszcz 0,9g | ||
| Nasycone 0,3g | ||
| Węglowodany 48,7g | ||
| Cukry 1,6g | ||
| Białko 7,8g | ||
| Salt 1,38mg | 
wartość odżywcza w 100g