Wszystkie składniki wymieszać płaskim mieszadłem w mikserze przez 5 minut na średnich obrotach.
Ciasto drugie
Wszystkie składniki wymieszać jak wyżej. Obie masy za pomocą rękawów cukierniczych szprycować naprzemiennie do form. Piec w temp. 180* C przez 45-50 minut
Polewa
Ostudzone babki dekorować rozpuszczoną polewą malinową rozpuszczoną/podgrzaną do temp. 45*C
Sprawdź
Podobne receptury
Wybierz opakowanie
dodano do koszyka
Produkt Dodano do koszyka
Witamy w Puratos
Nasza strona używa plików cookie.
Używamy plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszej witryny, rozpoznawać powtarzające się wizyty i preferencje, a także mierzyć i analizować ruch. Aby dowiedzieć się więcej o plikach cookie, również o tym, jak je wyłączyć, zapoznaj się z naszą polityką plików cookie. Klikając „Akceptuję wszystkie pliki cookie”, wyrażasz zgodę na używanie wszystkich plików cookie.
Obowiązek informacyjny w związku z Rozporządzeniem o Ochronie Danych Osobowych (RODO)