Wymieszać wszystkie składniki 4 minuty na wolnych obrotach i 4 minuty na szybkich obrotach. Pod koniec mieszania dodać czekoladowe grainsy Belcolade Cacao Trace
Fermentacja wstępna:
Temperatura ciasta 26-28°C, 5-10 minut.
Porcjowanie
Podzielić ciasto na 30 szt. Zaokrąglić.
Fermentacja końcowa
Około 45 minut.
Glazurowanie
Zadozować na powierzchnię Sunset Glaze CN 20 lub masę jajową.
Pieczenie
Piec w temperaturze ok. 210-215°C przez 12-14 minut.
Nadziewanie
Po ostudzeniu zadozować do środka nadzienie czekoladowe Kimocrem Nutty 302F SG za pomocą rękawa cukierniczego
Używamy plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszej witryny, rozpoznawać powtarzające się wizyty i preferencje, a także mierzyć i analizować ruch. Aby dowiedzieć się więcej o plikach cookie, również o tym, jak je wyłączyć, zapoznaj się z naszą polityką plików cookie. Klikając „Akceptuję wszystkie pliki cookie”, wyrażasz zgodę na używanie wszystkich plików cookie.
Obowiązek informacyjny w związku z Rozporządzeniem o Ochronie Danych Osobowych (RODO)