Wyroby specjalne (makaroniki, bezy)

Komponenty Puratos

Tegral Biscuit

Mieszanka cukiernicza do wyrobu biszkoptu (rolady, ranty, omlety).

Belcolade

Belgijska czekolada

Tegral Andante

Mieszanka cukiernicza do produkcji ciasta biszkoptowo-tłuszczowego.

Tegral Satin Cream Cake Toffi

SATIN Cream Cake o smaku toffi to wszechstronna mieszanka cukiernicza o wielu zastosowaniach. Może być stosowana do wypieku wielu rodzajów ciast – od mniej skomplikowanych, po najbardziej wyszukane desery.

Tegral Satin Moist Cake Dark

Mieszanka cukiernicza do ciasta biszkoptowo-tłuszczowego na bazie kakao. Doskonała baza do wyjątkowych ciast na różne okazje.

Tegral Satin Muffin Cocoa

Tegral Satin Muffin pozwala stworzyć szeroki wachlarz muffinek, które można wzbogacać różnorodnymi aromatami, owocami i nadzieniami.

Tegral Brownie

Mieszanka cukiernicza do produkcji brownie. Klasyczne amerykańskie ciasto. Po wypieku chrupiące z wierzchu, w środku głęboki czekoladowy smak, wilgotne i kremowe ciasto.

Tegral Babka

Mieszanka cukiernicza do wyrobu babek, keksów, ciast z blachy, muffinów