Babki i ciasta

Komponenty Puratos

Carat Decorcrem White

Polewa czekoladowa, idealnie nadaje się do dekorowaniaciast, babek i tortów.

Montamix

Słodka śmietana roślinna o lekko śmietankowym posmaku, na bazie tłuszczu roślinnego.

Tegral Satin Muffin Cocoa

Tegral Satin Muffin pozwala stworzyć szeroki wachlarz muffinek, które można wzbogacać różnorodnymi aromatami, owocami i nadzieniami.

Brillo Briant

Skoncentrowany żel do rozcieńczania z wodą. Aromatyzowany, o przezroczystej barwie.

Cremfil Silk z belgisjką czekoladą

Gotowe do użycia, termostabline nadzienie cukiernicze kremowe waniliowe z belgijską czekoladą

Tegral Kruche

Mieszanka cukiernicza do wyrobu tart, serników, jabłeczników i innych ciast. Idealna jako spód ciasta.

Magnifier Neutra

Gotowa do użycia glazura do pokrywania galanterii cukierniczej. Do nanoszenia na powierzchnie poziome, pionowe oraz kuliste. Tworzy cienką warstwę na gotowym wyrobie, nadaje mu połysk.