3 kwi 2022
Jesteś producentem ciast drożdżowych i odczułeś już wzrost cen tłuszczu, którego używasz do produkcji swoich wyrobów? Wypróbuj opatentowaną przez Puratos innowacyjną technologię umożliwiającą obniżenie kosztu receptury ciasta aż o 12%*!
Intens Puraslim CL to opatentowana innowacyjna technologia umożliwiająca obniżenie kosztu receptur ciast drożdżowych aż o 12%* poprzez eliminację lub obniżenie zawartości tłuszczu.
Intens Puraslim CL to konkretne korzyści dla Ciebie:
Innowacja inspirowana naturą
Czy wiesz, że w Intens Puraslim CL zastosowaliśmy enzymy, które odkryto w Yellowstone i lasach w prowincji Hunan?
W jednym z gorących źródeł w parku Yellowstone w USA naukowcy odkryli enzym, który jest aktywny w wysokich temperaturach od 70°C do 90°C. Zastosowany w Intens Puraslim CL zapewnia lepsze „rwanie” w produktach piekarniczych.
W lasach Hunan w Chinach na korze drzew naukowcy znaleźli enzym, który przekształca stały materiał roślinny w miękkie składniki odżywcze. Zastosowany w Intens Puraslim CL nadaje on wyrobom drożdżowym miękkości i delikatności.